Kunstkrant - De informatiekrant voor beelden kunst in Nederland

Dé informatiekrant voor beeldende kunst in Nederland...

Verkrijgbaar bij galerieën, musea en kunstinstellingen in heel Nederland
language :
English English
Nederlands vertaal naar engels
Deutsch Deutsch


Een abonnement op de KunstKrant nemen of een abonnement kado geven

Ja, ik wil op de hoogte blijven van informatie over beeldende kunst, tentoonstellingen, galerieën en musea. Ik vind het gemakkelijk om de Kunst Krant thuis bezorgd te krijgen. Voor maar € 19,50 per jaar (incl. verzend- en administratiekosten) krijg ik om de twee maanden de KunstKrant thuisgestuurd. Voor Duitsland en België is een abonnement € 25,- per jaar. Zonder opzegging wordt het abonnement automatisch verlengd.* verplichte velden


Ontvanger abonnement


Een enthousiaste reactie van een nieuwe abonnee:
‘Prachtig informatieblad’

Beste medewerker,
Graag willen mijn vrouw en ik abonnee worden van de KunstKrant. We namen hem mee van een bezoek aan het Drents Museum en mede door het aanbod en de informatie op (inter)nationaal gebied kregen we het geruste gevoel opgenomen te worden in kunst- en cultuurland en gestimuleerd tot reizen naar en verblijf in de regio’s waar we tentoonstellingen kunnen bezoeken. Onder andere dus dank zij uw prachtige informatieblad.


Hartelijke groeten, P. vd B., Gasteren.


Redactie: Veel dank voor uw enthousiaste aanmelding en zeer complimenteuze woorden.


Wilt u ook zo’n enthousiaste abonnee worden van de KunstKrant? Vul hiernaast uw gegevens in , en krijg de KunstKrant iedere twee maanden thuisgestuurd. Bovendien maakt u kans op een prachtige ets van Eddy Roos. Iedere twee maanden verloot de KunstKrant zo’n origineel kunstwerk van deze meester-etser.

Organisatie


naam*


adres*


postcode*


woonplaats*


land*


email*
Betaler abonnement

IBAN rek.nr.*


t.n.v.*


plaats*

Hierbij machtig ik de abonnementenservice van de Kunstkrant om € 19,50 af te schrijven van mijn bankrekening (abonnees in België en Duitsland ontvangen een factuur a € 25,-)


akkoord algemene voorwaarden*

download hier de voorwaarden
anti-spam vraag
(ter voorkoming van misbruik
van dit formulier)

hoeveel is 2 + 3 ? uw antwoord :
Versturen
Ja, ik wil op de hoogte blijven van informatie over beeldende kunst, tentoonstellingen, galerieën en musea. Ik vind het gemakkelijk om de Kunst Krant thuis bezorgd te krijgen voor maar € 19,50 per jaar De KunstKrant - EENENTWINTIGSTE JAARGANG NUMMER 1 - JANUARI / FEBRUARI 2017 De KunstKrant - informatiekrant over kunst, tentoonstellingen, galerieen en musea